Automatizari pentru incalzire in pardoseala

Grup de pompare cu vană cu trei căi 

Grup de amestec si pompare pentru reglarea temperaturii de tur in sisteme de incalzire combinate cu radiatoare si incalzire in pardoseala. Grup de pompare pre-asamblat si compact pentru circuit de incalzire mixt cu vana de amestec cu 3 cai, reglabila fara trepte si cu pompa de ciurculatie controlata electronic. 

Servomotor pentru vana de amestec 230 V

Actuator cu 3 puncte pentru vana de amestec, indicator de pozitie, indicator LED de rotatie, asamblare rapida, cuplaj pentru actionare manuala, silentios si fiabil.

Regulator de temperatura constanta 230 V

Regulator de temperatura constanta cu actuator incorporat cu 3 puncte, pentru asamblarea simpla si rapida. Setari prin itermediul tastaturii capacitive, rezistent la socuri mecanice, LED indicator de rotatie, inclusiv senzori de temperatura. 

Regulator de amestec compact 230 V

Regulatorul de temperatura constata cu senzor de temperatura exterioara, cu actuator incorporat in 3 puncte. Operare prin intermediul ecranului tactil, instalare simpla plug & play, dispozitiv de reglare al vanei cu 3 cai compensat cu temperatura exterioara, program saptamanal, cu limitator de temperatura de tur, comutare automata vara/iarna, functie de protectie la inghet, protectie anti blocare pentru pompe, diagnosticarea erorilor, inclusiv senzori externi si de contact. 

Set de montaj RTL box

Unitate de conptrol pentru controlul individual, descentralizat al incalzirii prin pardoseala, inclusiv limitator de temperatura de retur pentru sistemele de incalzire in perete si pardoseala, atunci cand se foloseste un sistem de incalzire cu radiatoare. 

Set finisaj design din sticla pentru RTL box

Unitate de conptrol pentru controlul individual, descentralizat al camerelor, limitator de temperatura de retur pentru sistemele de incalzire in perete si pardoseala, in sisteme de incalzire cu radiatoare.

Capac termostat design DT

Capac termostat cu acoperire din sticla securizat si calitate cu un design simplu. Sticla de siguranta de 3 mm imprimata ceramic care poate fi instalata pe toate capacele de termostat DT

Se potriveste cu gamele de design TECElux si TECEloop. 

Baza termostat design DT

Placa de baza electronica pentru capacele termostat design DT. Corpul de baza cu componentele elctronice poate fi montat pe o doza montata incastrat sau direct aplicat pe perete. 

Termostat de camere RT-A, analog

Termostat electronic de camere pentru montaj pe doze incastrate sau direct pe perete, controlul temperaturii camerei prin intermediul selectorului cu soft-lock, intrare de retinere, reducere de temperatura 4k, curent de comutare 1 A (24 V) sau 2 A (230 V)

Termostat de camere RT-D, cu afisaj

Termostat electronic de camera 230v / 24 V. pentru montaj pe doza ingropata sau direct pe perete, control al temperaturii camerei cu ajutorul unui selector cu rotire si apasare, afisaj LC, mod de oprare selectabil: Zi / Noapte / Automat. 

Termostat WI-FI MWD5 cu senzor de sapa

Termostat de camera electronic 230 V pentru montaj incastrat in doza.

  • Afisare LCD color cu touch-screen
  • Conectare WI-FI direct la router
  • Senzor de sapa inclus
  • Programabil 7 zile – 6 perioade de timp

Cronotermostat cu afisaj LCD, programabil

Cronotermostat programabil cu afisaj digital LCD si senzor de sapa inclus pentru montaj incastrat in doza. Posibilitate reglare temperatura in functie de senzorul de sapa, senzorul de ambient sau combinat. Nu poate fi folosit pentru instalatii de racire.

Unitate de conectare 

Unitate de conectare pentru cablarea termostatelor de camera cu servomotare. Include intrarea de comutare pentru conexiunea unui ceas de sistem extern sau pentru conectarea unui sistem de control cu termostat de camera RT-D, pentru reducerea temperaturii prin termostatul de camera RT-A sau RT-D standard, conexiuni electrice push-fit fara suruburi.

Dispozitiv de repetare radio

Dispozitiv de repetare radio pentru cresterea gamei radio intre unitatea de baza si termostatele de camera radio, frecventa de emisie 868 MHz, operarea cu alimentare de la priza. 

Servomotor 230 v / 24 v

Servomotor, normal inchis atunci cand nu este alimentat electric, pentru montarea pe robinetii de retur ai distribuitoarelor SLQ, gradul de protectie IP 54, se poate roti 360 grade in orice pozitie. Conexiune rapida cu piuluita olandeza robusta M30 x 1.5 din alama nichelata, dimensiunea de ridicare si inchidere adaptata la distribuitoarele SLQ, forta elastica optima 80 N, tensiune de alimentare 230v / 24v