Distribuitoare incalzire in pardoseala

Distribuitor din otel inoxidabil pentru incalzire TECE cu debitmetru

Distribuitor din otel inoxidabil pentru incalzire, bara de distributie a circuitului de incalzire cu volum mare, suprafata lustruita, suport din plastic fonoabsorbant cu functie rapida de asamblare, cu etansare plana cu piulita olandeza de 1″. Robineti de retur integrati cu garnitura de etansare dubla o-ring pe tija supapei, disc de supapa cu etansare o-ring pentru inchiderea fiabila permanenta a circuitelor de incalzire.

Distribuitor din otel inoxidabil pentru incalzire tip TECElogo-Push cu debitmetru

Distribuitor din otel inoxidabil pentru incalzire, iesiri cu eurocon push-fit de tip TECElogo-Push pentru conexiunea rapida si fara rasucire a tevilor de incalzire TECEfloor. Fitingul push-fit cu conexiune Eurocon poate fi demontat ulterior cu usurinta cu ajutorul sculelor de sistem. Bara de distributie a circuitului de incalzire cu volum mare. Vizoarele pot fi schimbate cu instalatia sub presiune, marcate cu cod pentru identificarea unica a distribuitorului.

Set de extindere cu debitmetru  TECEfloor pentru distribuitorul din otel inoxidabil

Inclusiv conector FE 1″ pentru conectarea la un distribuitor din otel inoxidabil. Testarea si monitorizare a calitatii pentru compatibilitate. Fiecare distribuitor este 100% testat pentru etanseitate si functionare. Fabricat in Germania. 

Robinet cu bila TECEfloor

Robinet cu bila 1″, nichelat cu garnitura plana inclusa, dimensiune de instalare 70 mm.

Set robineti de colt 

Set de robinet coltar cu bila compus dintr-un robinet de tur si retur cu bila cu conexiune unghiulara. Racord de distributie R 1″, etansare plana. Conexiune primara Rp 3/4″ sau Rp 1″, cu garnitura plana inclusa. Dimensiune de instalare 125 mm. 

Robinet cu bila si termometru

Robinetul cu temometru in manerul rotativ este nichelat si include cleme rosii si albastre pentru marcarea turului si a returului. 

Set montaj calorimetru

Set de colt pentru instalare calorimetru, cu montaj de senzor cu o lungime totala de 110 mm sau 130 mm, conexiune primara FI 3/4. racord la distribuitor FE 1″, etansare plana, robinet cu bila de tur si retur, cu conexiune pentru senzor M 10 x 1, dimensiune de instalare 127 mmm, distanta de la centru la centru 70 mm. 

Robinet de reglaj

Robinet de reglaj G 1’/Rp 1″ pentru izolare si echilibrare hidraulica cu afisare si blocaj, Kvs: 5,0 m cub/h,  dimensiune de instalare70 mm.

Valva de zona 

Ventil de zona G 1’/Rp 1″ pentru oprirea debitului pe distribuitor, precum si pentru montarea servomotorului SLQ 230 V sau 24 V

Set adaptor de conectare pentru distribuitorul industial pentru incalzire in pardoseala

Set adaptor cu sistem de tranzitie tip Flex pentru conexiunea la distribuitorul industrial. 

Manometru pentru distribuitor

Manometru distribuitor industrial pentru incalzire cu supapa de instalare.

Robinet cu bila 1 1/2″ pentru distribuitor industrial

Robinet cu bila pentru distribuitorul industrial, confectionat din alama pentru dimensiuni de istalare 88 mm. 

Grup amestec si pompare cu pompa electronica 20-55 grade C

Controlul temperaturii cu cap termostat si senzor de debit, echilibrare hidraulica cu sistemul adiacent de distributie prin intermediul robinetului de retur si a vanei de echilibrare. Pompa de circulatie controlata electronic cu motor sincron cu magnet permanent. 

Termostat de contact 0-60 grade C STC

Decuplare termica de siguranta cu banda de tensionare, termostat de contact electromagnetic pentru orpire pompa de circulatie sau inchiderea valvelor de zona NC, tensiune de alimentare 230 V.

Carcase colector si usa de sticla

Carcasa colector compacta si stabila realizata din tabla de otel de 1mm grosime, galvanizata cu orificii laterale, preperforate, sina C pentru montarea distribuitoarelor ciurcuitului de incalzire, placa de deviere detasabila pentru sapa. 

Usa de sticla realizate pentru carcase colector cu montaj incastrat. Utilizabile pentru inlocuirea usilor si ramelor metalice ale carcaselor.