INCALZIRE IN PARDOSEALA – SERVICII DE EXECUTIE SI SERVICE IN INSTALATII TERMICE

        Incalzirea in pardoseala reprezinta un sistem format din conducte cu apa calda sau agent frigorific, montate la nivelul podelei fiind acoperite de pardoseala. Sistemele de incalzire in pardoseala  pot inlocui sistemele clasice de caloriferele, asigurand o incalzire uniforma a spatiului.

        Un sistem termic complet de incalzire in pardoseala e format din circuitul de incalzire, o centrala termica si kittul de incalzire in pardoseala. Sistemele termice cu incalzire in pardoseala pot fi montate in orice spatiu, atat intr-o locuinta veche pe care vrei sa o renovezi, cat si in locuintele noi sau spatii de birouri. Incalzirea in pardoseala poate fi montat sub parchet laminat, marmura, gresie, beton sau piatra. Aceste sisteme de la TECE sunt inteligente si nu afecteaza podeaua in timp. Sistemul de incalzire este rezistent in timp si poate functiona pana la 50 -60 ani, fara, interventii de mentenanta complicate.

Sisteme eficiente de incalzire in pardoseala tece

De ce sa alegi incalzire in pardoseala de la TECE?

Sistemele profesionale pentru incalzirea in pardoseala de la TECEfloor asigura calitatea si compatibilitatea sistemelor Germane. Aceste sisteme de incalzire in pardoseala sunt garantate de producator cu o garantie de 12 ani pe sistemul complet TECEfloor. Sistem profesional COMPLET de incalzire in pardoseala (diverse tipuri de teava,placi cu nuturi, placi sistem, termostate, distribuitoare, etc.)

Specialistii de la Incalzireainpardoseala.ro realizeaza montaje pe sistemele de incalzire in pardoseala la cele mai accesibile preturi. Contacteaza echipa pentru informatii suplimentare.