De ce sa alegi Incalzirea in pardoseala de la tece ?

Sistemul de incalzire in pardoseala este un sistem complet de incalzire in pardoseala ce garanteaza cele mai bune performante si economii. 

Sistemele consta in tevi plastic, placi pentru izolare, distribuitoare inox si platic, grup de amestec cu pompa electronica, servomotoare, termostate, carcase etc…

TECE se bazeaza pe calitate si compatibilitate

Toate componentele unui sistem de incalzire sunt testate 100% si sunt de cea mai inalta calitate germana. TECE pune un accent deosebit pe compatibilitatea sistemelor. Toate componentele sistemului sunt 100% testate din punct de vedere a compatibilitatii tuturor componentelor sale.

Principalele avantaje ale sistemului profesional german de incalzire in pardoseala TECE 

  • Calitate testata si compatibilitate garantate de catre producator
  • 10 ani garantie pe sistem intreg TECE 
  • Pretul competitiv pentru segmentul premium 
  • Consiliere tehnica garantata prin echipa TECE Gmbh Romania si Partenerii

 

      TECE – Gama de Tevi pentru incalzirea in pardoseala

Tevile de incalzire cu bariera de oxigen (EVOH), Pex-C Pe-RT si PERT-AL-PE rezista la o temperatura maxima de 90 de grade si presiune de 10 bari. Tevile TECE spre deosebire de alte produse prezente pe piata sunt garantate 10 ani si au o durata de utilizare de minim 50 de ani. Bariera de oxigen (EVOH) se afla in interiorul tevilor, astfel incat in procesul de montaj, nu se poate deteriora. Tevile pentru pardoseala sunt disponibile in dimensiuni multiple. 

  Gama variata de distribuitoare, termostate si automatizari in sistemele de incalzire.

Include atat variante din otel din inox cat si plastic precul si cutii de distribuitoare de diverse dimensiuni. Distribuitoarele din inox sunt complet echipate si sunt diponibile in variantele de la 2 circuite pana la 12 ciurcuite, in timp ce distribuitoarele din plastic sunt cu 2 sau 3 circuite cu posibilitatea de a fi conectate intre ele. Gama de termostate TECEfloor este compusa din mai multe modele printre care enumeram: Termostat mecanic clasic, termostat mecanic cu senzor sapa, termostat wifi sau cronotermostat. 

 Grup de amestec si pompare cu pompa electronica. 

Grupul de amestec si pompare este dotat cu pompa electrica cu invertor, clasa de eficienta energetica A. Designul patentat patrat al camerei rotorului previne blocarea acestuia din cauza impuritatilor. 

Placi de sistem, placi cu nuturi, placi tracker diponibile in mai multe variante

Producatorul ofera toate variantele posibile de placi de sistem pentru incalzirea in pardoseala: Placi cu nuturi, placi tacker si placi cu sarma.  Placile cu nuturi sunt disponibile in 3 variante: fara izolatie din polistiren, cu izolatie polistiren grosime de 11 mm, respectiv polistiren de 30 mm. 

Accesorii pentru incalzirea in pardoseala

Gama de accesorii TECEfloor este extrem de variata si include elemente de imbinare, elemente de protectie a zonelor de imbinare, benzi perimetrale, racorduri (euroconi), cleme de fixare teava, etc…